La comunitat de Biniamar es va reunir a l'església parroquial per celebrar les Matines

Els biniamers i biniameres varen celebrar amb molt de goig les passades festes de Nadal. Es reuniren a l’església parroquial en totes les festes assenyadales per pregar junts i donar gràcies a Déu per haver-se fet home en aquell infant Jesús acabat de néixer. La celebració de les Matines va estar presidida pel vicari de la UP Vicenç Miró i el diaca Rafel Verger. Com és tradició a Mallorca, es va poder sentir el cant de la Sibil·la, interpretat, per na Cati. En Marc va representar el sermó de la calenda i na Maria, el cant de l’àngel. Al final de la solemne Eucaristia tots els assistents se varen acostar a adorar la imatge del nin Jesús.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: