Més de 600 persones van participar en la cavalcada de Reis

 A la missa van desfilar 12 carrosses

          Sens dubte cal assenyalar que la Cavalcada de Reis és una de les festes més emotives que se celebren en el transcurs de l’any. Principalment per als més petits de la nostra ciutat. En aquest sentit cal destacar el gran treball que es realitza des del Casal de Joves perquè la mateixa sigui un èxit i compti amb molta participació.

           En la mateixa aquest any la Cavalcada va comptar amb la participació de 280 voluntaris participants, també els patges van ser 130, més de el cinquanta per cent dels participants han estat nous d’aquest any.

          També cal destacar la participació dels Carboners, que són usuaris de Casal de Joves de la fàbrica, amb un total de més de 80 persones.

          Iguaalmente cal destacar la participació de la GEAI, una representació de la Amipa de Col·legi Beata Francinaina Cirer de la nostra ciutat. Així com 8 caparrots. Així com els “Angelets” dels Revetlers des Puig d’Inca

          Cal destacar també la participació de l’tren de Nadal que en el present any va comptar amb la participació dels usuaris de Centre Joan XXIII i la participació de membres del Club de l’Pensionista, que amb la seva alegria van animar la mateixa en el seu recorregut.

          En la mateixa aquest any van participar tretze carrosses incloses les 3 dels Reis. Una Cavalcada sens dubte interessant i que va ser seguida amb interès per molt públic durant el seu recorregut.

          Amb la participació de tanta gent sense dubte la Cavalcada va estar molt animada i el seu únic objectiu era que els més petits de la ciutat també gaudissin del seu gran dia.

          Aquí tenim unes imatges d’allò més destacat de la mateixa.

                                                                      Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: