Es van recollir més de tres mil euros per a les obres de les Parròquies d'Inca

 Al Col·legi Miquel Duràn Saurina de la nostra ciutat es va realitzar una paella popular per recaptar fons per pagar les obres que s’han realitzat a les parròquies de la nostra ciutat. Les obres més importants que s’han realitzat són: l’arranjament de la façana del carrer Sirena a la Parròquia de Santa Maria la Major. L’arranjament de les campanes a la Parròquia de Sant Domingo i la rempodelación del presbiteri a la Parròquia de Crist Rei.

          La paella va ser realitzada per membres de la Confraria de Sant Tomàs d’Aquino i va congregar unes tres-centes persones en un bon ambient de companyonia i amistat que van gaudir de l’exquisida paella i postres. Cal destacar la presència d’una representació del consistori inquer que encapçalada l’alcalde Virgili Moreno.

           Segons el rector de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu Mn. Carles Seguí, un cop realitzat el recompte s’han recaptat un total de 2.565 euros nets, a repartir entre les tres parròquies d’Inca. 

     És d’agrair prosseguia Seguí- l’esforç que sempre feu i la disponibilitat que sempre teniu per donar una ajuda a la Unitat Pastoral, que és de tots. 

                                                        Torrada Parròquia de Crist Rei

      Amb motiu de les festes de la Parròquia de Crist Rei, el dissabte es va realitzar una torrada amb molta participació. Pel que volen agrair a tots els participants la seva col·laboració. Un cop fet el recompte de la mateixa ha quedat per a la Parròquia de Crist Rei, un total de 467.40 euros nets.

       Entre totes dues activitats s’han aconseguit més de tres mil euros que sens dubte serviran per anar reduint els deutes contrets amb les obres realitzades.

                                                                                                                          G. Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: