Gabriel Ramis, va demanar als fidels que la invoquin en les seves necessitats

          Dimecres passat a la nit es va celebrar a la Parròquia de Santa Maria la Major la missa en record de l’423 aniversari de l’bateig de la Venerable Sor Clara Andreu, que va tenir lloc a la Parròquia de Santa Eulàlia de Palma. Sor Clara pas la major part de la seva vida al Convent de Sant Bartomeu, (Monges Tancades) on va morir molt jove i que va morir en fama de santedat.

          Aquestes celebracions que es fan a les parròquies d’Inca aconsegueixen que un important nombre de fidels devots es donen cita en les mateixes. Així com l’acte principal que cada any es realitza el 24 de juny a Sant Bartomeu coincidint amb la seva mort.

          La missa concelebrada va ser presidida per Mn.Gabriel Ramis Miquel, Vicepostulador de la Causa de Canonització de Sor Clara Andreu, juntament amb Mn. Carles Seguí, rector de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu.

          El Cor Parroquial de Santa Maria la Major, sota la direcció de Bernat Forteza, amb les seves veus van donar major brillantor a aquesta celebració religiosa. Emotiu va ser quan van cantar els tradicionals “Goigs en honor de Sor Clara Andreu”.

          El Vicepostulador de la Causa de Canonització, va dir que la Causa segueix endavant a Roma, després d’haver-se acabat fa uns anys a Inca amb una gran presència de fidels de tota l’illa. Mai s’havia fet tant com fins ara en el procés que s’havia començat moltes vegades. Uns són els que sembren -va dir – i altres recullen. Nosaltres hem fet la feina que esperem que arribi a bon port, encara que aquests processos són lents i sembla que no es fa res.

          Però depèn dels fidels que en les malalties i dificultats demanin la protecció de Sor Clara Andreu per aconseguir el miracle necessari i amb això l’anhelada Beatificació que esperem des de fa molts anys. Si demanem la seva intercessió el miracle necessari arribarà, estic convençut.

          El Postulador principal és el Trinitari espanyol, Javier Carnerero, que resideix a Roma, ha treballat molt en aquest procés que esperem que tingui un final feliç. S’ha lliurat la documentació a la Congregació per a les Causes dels Sants i esperem el veredicte final d’ells. Amb un miracle va apuntar la Causa avançaria molt, ja que passaria davant de moltes que estan pendents d’ell mateix.

                                                                                                    Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: