El passat diumenge 23 de juny es va celebrar la festa del Corpus a Biniamar. Els fidels es varen reunir a l,església Parroquial per assistir a l’Eucaristia que va presidir el rector de la nostra Unitat Pastoral, Carles Seguí, qui va estar acompanyat pel diaca Rafel Verger. Durant la celebració dues nines varen rebre per primera vegada el Cos de Crist. Després, tots junts, varen sortir en processó pels carrers de Biniamar portant la Custòdia amb la presència de Jesucrist eucarístic, que anava sota el pali que portaven un grup de fidels. El recorregut s’havia engalanat amb murta i flors. La processó acabà a l’església parroquial, on es féu la reserva i es pregà tots junts.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: