Visitant diferents poblacions del país veí

Dimarts passat, un grup de inquers va sortir en un viatge de peregrinació a Fàtima del 14 al 19 de maig, tornant a la nostra ciutat el diumenge a la nit.

         En aquesta ocasió acompanyaran al grup rector de la Unitat de la Mare de Déu Mn. Carles Seguí i el rector emèrit Mn. Pere Fiol.

En aquest viatge, a més de poder visitar el Santuari marià portuguès, un dels més importants d’Europa. On la Verge es va aparèixer a tres pastorets a l’any 1917. Tindran diversos dies per visitar importants ciutats del país veí.

El viatge es realitza amb avió i el primer dia es farà servir pràcticament en la realització del viatge i acomodació a l’hotel. Després els participants tindran temps lliure per conèixer una mica la població de Fàtima.

El segon dia, al matí van visitar el Santuari de Fàtima amb deteniment. La Basílica i capella de les Aparicions. A la tarda el Monestir de Santa Maria de la Victòria a Batalla. Una joia del patrimoni arquitectònic portuguès i declarat monument de la Unesco.

El tercer dia aprofitaran per visitar Prendre, antiga seu de l’Ordre dels Templers i el seu convent del Sant Crist. És una de les obres més importants del Renaixement portuguès. També a la tarda el port de Nazaré, un dels ports sardiners més importants d’Europa.

El quart dia visitaran Coimbra primera capital de Portugal, és considerada un dels bressols de les arts i les ciències. Visitant el pati de les Escoles, Sala 2 capelos, Capella del Rectorat i la biblioteca de Joao V i el Convent de Santa Clara, així com al centre històric i comercial. A la tarda es visitarà Alcobaça on cal destacar el monestir cistercenc i la Reial Abadia de Santa Maria.

El cinquè dia serà un dia complet a la capital lisboeta per fer una visita a la capital lusitana. Destaquen els emblemàtics Plaça del Rossio, la Plaça dels Restauradors amb el seu obelisc, així com el seu centre comercial on podran gaudir d’aquesta bella capital del país veí.

L’últim dia serà lliure per visitar Fàtima i després a la tarda tornar en avió a Palma de Mallorca, acabant aquest viatge peregrinació al país veí.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: