El Sant Crist del Perdó sortí en processó pels carrers de Crist Rei

Va ser traslladat a la Residència de la Tercera Edat

         Dissabte passat sobre les 16 hores hi va haver la concentració a la Parròquia de Crist Rei dels confrares de la Confraria de Crist Rei i membres de la Banda de la mateixa, així com un important nombre de fidels.

         L’acte va començar amb la benedicció a càrrec del rector de la Unitat de Pastoral Mn. Carles Seguí de les medalles de la confraria, estampes del Sant Crist per als fidels. Així com les vares de comandament i de l’estendard de la confraria.

         Posteriorment a les 16,30 va començar la processó, que és esperada amb il·lusió a la barriada. La imatge del Sant Crist del Perdo i la Bona Mort, que estava al costat del presbiteri va ser agafada per quatre confrares i va realitzar la sortida del temple per la porta principal.

         Des d’allà va sortir pel carrer de la Balanguera cap al carrer de Costa i Llobera i carrer de Lloseta fins arribar a la residència d’Ancians de la Tercera Edat de Crist Rei. Darrere de la imatge presidia el rector Mn. Vaig seguir acompanyat de dos escolans, la Banda de la Confraria i els fidels que participaven en la processó.

         En tot el seu recorregut la imatge va ser portada a coll per membres de la confraria i tots els fidels que així ho desitjaven, realitzant nombrosos canvis, ja que molts volien portar-la.

         Emotiva va ser l’entrada del Sant Crist al recinte de la Residència amb l’evident alegria dels residents. Allà es va celebrar una missa que va ser presidida pel rector Mn.Seguí. El Cor Parroquial de Sant Domingo amb les seves veus animar la celebració religiosa. Els residents en tot el moment de la celebració van estar assistits per un grup de voluntaris i familiars.

         Durant tot el temps de la Missa la imatge del Sant Crist es manté de peu va ser custodiada a coll per dos membres de la confraria.

         Al final de la missa la imatge va ser venerada per tots els avis de la residència mentre se’ls lliurava un petit ram d’olivera.

         Després de la veneració de la imatge dels residents i per tots els assistents a l’acte el Sant Crist del Perdó i la Bona Mort retorn a la Parròquia de Crist Rei. Pel carrer Lloseta, Santiago Rusiñol, Balanguera i entrada al temple de Crist Rei que presideix.

         És una processó que es realitza des de fa molts anys a la barriada. Anteriorment se celebrava la vigília de Pentecosta però que va ser traslladada de data fa uns anys i se celebra abans de començar els actes de la Setmana Santa. Que precisament començaven el dissabte a la nit amb la processó dels estendards.

                                                                        Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: