Dissabte l’Harpa Inca oferirà un concert a Santa Clara de Palma

Participen en el “V Cicle de litúrgia eucarística i cant coral”

         El veterà orfeó inquer l’Harpa d’Inca està a punt d’entrar en el Centenari de la seva fundació, l’any 1920. Un bon orfeó que tenim l’oportunitat de poder-los escoltar moltes vegades durant tot l’any a Inca i que també realitza altres concerts a l’illa, a la península i estranger.

         Recentment vam tenir l’oportunitat de poder-los escoltar a la Parròquia de Santa Maria la Major en dues ocasions. Primer en el tradicional concert de Reis, un clàssic en la seva programació anual. El dissabte dia 9 en els actes del “Dia de la Dona”, on van oferir un bon concert juntament amb el Cor de Dones de Sant Francesc d’Inca. Primer amb un breu concert en solitari de cada coral i van acabar cantant conjuntament unes cançons

         Cada setmana els dissabtes al convent de clausura de Santa Clara de Palma es celebra “El cicle de litúrgia i cant coral” ja en la seva cinquena edició. Les Clarisses es troben en ple nucli antic de Palma des de fa gairebé 800 anys. En el temple conventual del carrer Fonollar han desfilat les millors corals de tota l’illa.

         L’acte es divideix en dues parts la coral convidada juntament amb les religioses clarisses participen en l’animació de la celebració de l’Eucaristia que començarà a les 18 hores. Interpretant les diferents cançons litúrgiques de la missa en què també participen els fidels presents.

         Un cop acabada la celebració religiosa oferiran als assistents un breu concert en aquest bell temple monàstic.

         Una nova oportunitat que sens dubte l’Harpa d’Inca oferirà el millor de si en aquest breu concert. Compten amb un ampli i variat repertori i sens dubte estem segurs que agradarà a tots els assistents.

         A Palma també l’Harpa d’Inca participa anualment en l’Eucaristia que se celebra a la Catedral de Palma a finals de juny en honor del fundador de l’Opus Dei, Sant Josep Maria Escrivà de Balaguer.

         Així com en altres concerts i celebracions on són invitacions. Els aficionats a la música el dissabte tindrem l’oportunitat de poder escoltar de nou al’Harpa, que sempre és important. Així com gaudir de l’entorn del convent, barri i església de Santa Clara que sens dubte són tot un al·licient.

                                                                                                 Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: