Els infants i joves de l’Esplai van d’acampada a Can Arabí per compartir un cap de setmana de jocs i d’educació en la fe.

Una trentena de nins de l’Esplai, acompanyats per 12 monitors, han passat el cap de setmana del 9 i 10 de febrer d’acampada a Can Arabí. Hi han participat tots els grups d’edat, que han compartit dos dies molt intensos d’excursions, jocs, tallers de pintura i una animada vetllada d’endevinar cançons. Un ampli programa que han preparat amb molt d’afecte els monitors que els acompanyen per a què aquestes activitats ajudin als més petits a descobrir l’amistat que se’ls ofereix amb Jesús, dins aquesta proposta educativa en la fe. Ja el diumenge dematí els nins han preparat cants litúrgics i han assistit a l’Eucaristia per trobar-se amb Aquell que dona sentit a tot el que han viscut durant el cap de setmana. Aquesta ha estat la segona acampada de l’Esplai d’aquest any. Ara ja només falta el gran campament que celebraran durant l’estiu.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: