Representació de l’Adoració dels tres reis d’Orient a Lloseta

El grup de teatre de l’Estel del Cocó de Lloseta va representar l’obra de l’ “Adoració dels tres reis d’Orient” de Llorenç Moyà el passat dia 6 de gener, sota la direcció d’Antoni Santandreu. Amb el magnífic escenari de l’escalinata que condeix a l’església, 21 personatges, alguns d’ells ben coneguts al poble, varen escenificar aquesta obra que mostra com reberen l’anunci del naixement de l’infant Jesús diferents personalitats. Mentre que els reis d’orient seguien l’estrella amb el desig de retre homenatge al nin Jesús, Herodes ordenava una matança d’innocents per temor a perdre la seva posició de rei i acaba condemnat a l’infern. Un argument que, com és habitual en aquesta representació, està esquitxat de tocs d’humor i de referències a la realitat del poble i de les Illes. El nombrós públic que va complir la plaça per veure l’obre va quedar encantat amb l’escenificació i amb l’actuació que feren tots els personatges, alguns dels quals debutaven per primera vegada en el paper.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: