Animada jornada de Convivència d´animadors de Vida Creixent a Inca

       El passat dia 29 de novembre va tenir lloc a Inca la trobada d´animadors dels grups de Vida Creixent a Mallorca. En aquesta ocasió el lloc elegit fou la capital del Raiguer.

         El grup de Vida Creixent d´Inca amb el seu President Gabriel Ferrer Llabrés varen rebre a la Comissió Diocesana de Vida Creixent de Mallorca i a tots els animadors que varen venir a Inca dels distints pobles de Mallorca.

         En primer lloc i va haver una pregaria i unes paraules de benveinguda a càrrec del Viceconsiliari Mn. Miquel Mulet, que va excusar l´absència de Mn. Pau Oliver. Va dir que Vida Creixent era un moviment laical i que els seglars havien de ser els que donassin major força al moviment als pobles.

        Després fou el nou President en Josep Bauzà i Pizà que va dirigir unes paraules als presents. Va agraïr la feina feta per la anterior Junta i va dir que la nova Junta volia conèixer i visitar els distints grups que funcioanaven a Mallorca. Volien conèixer la seva feina i també les seves aportacions per millorar i revitalitzar el Moviment. Som un grup de gent major, però podem ser un moviment viu dins l´església i també dins les nostres families, fills i néts podem ser una llum petita per ells. Aquesta llum a pesar de les malaties segueix viva i volem mostrar a Jesús en els nostres pobles.

         En acabar la seva aportació i va haver un interesant col.loqui entre tots els assistents. Així com algunes idees per millorar la inauguració oficial del curs a la Porcincula.

        En acabar el mateix hi va haver un petit descans dels participants que varen poder visitar un poc la ciutat i prende un café per després continuar amb renovades forces la diada.

         A les 12 hores i va haver la reproducció de la inauguració oficial del nou curs que fou a la Porcincula el passat octubre.

        Acabada de veure la representació  tots els assistents varen anar a la Parròquia de Santa María la Major. A la Capella del Sant Crist i dels patrons Sants Abdón i Senén i va haver una Missa que fou presidia por Mn. Miquel Mulet, que va encoretjar a tots a seguir treballant amb il.lusió pel moviment i ser llum i sal als distints pobles de Mallorca.

        En acabar la celebració religiosa tots els participants a la trobada es varen reunir al local social de la Llar des Padrins d´Inca a un dinar de germanor. En tot moment i va reinar un bon ambent de companyonia i amistat.

        El President Josep Bauzà, va agraïr la rebuda pels mebres d´Inca i la seva ajuda perqué la jornada fos participativa i animada.

        A mitjan capvespre va acabar la jornada tots els partcipants varen tornar als distints pobles de Mallorca amb renovades forces per potenciar Vida Creixent.

        Una bona diada que va servir per carregar piles amb vistes al curs que és presenta prou interssant.

                                                                                                            -gcm-

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: