L’Associació de So na Monda els va lliurar unes plaques d’agraïment       

    Diumenge passat es va celebrar al Monestir de Sant Bartomeu un interessant concert del Cor Parroquial de Sant Pere de Búger, sota la direcció de Bernat Forteza. És la segona vegada que ofereix un concert a la nostra ciutat.        

   El seu director Bernat Forteza, va dir que ells no es dedicaven a donar concerts, sinó amb les seves veus intentaven animar les celebracions litúrgiques del poble. Però el nostre bon amic Guillem Coll ens ha convidat i oferirem un breu i senzill concert, que esperem que us agradi.      

     En el mateix van interpretar el següent programa: “Donant-nos les mans” de W. Lemit; “Sanctus” de Schubert a quatre veus; “Tot ho deia” de Soler Amigó, cançó infantil; “Signore delle cime” de Giuseppe de Marzi. a quatre veus; “Surt a la finestra”, cançó popular i van acabar amb el “Pare Nostre” de Rimski-Korsakow a quatre veus.    

       Al final del concert van ser llargament aplaudits pel nombrós públic congregat a l’església de Sant Bartomeu, que omplia el temple.       

    El President de l’Associació Coll els va agrair aquest concert que ens han ofert. Juntament amb el vicepresident Andrés Horrach i l’alcalde Virgili Moreno els van lliurar unes plaques d’agraïment al director Bernat Forteza i al Cor, amb la inscripció “L’Associació de Veïns de So na Monda a Bernat Forteza una i l’altra al Cor de Sant Pere de Búger, amb agraiment “, Inca setembre 2018.       

    Lliurament que es va realitzar entre els aplaudiments del públic present. També se’ls va lliurar una bossa de llibres a cada un amb publicacions de la nostra ciutat. Un simpàtic i bon concert en un bon marc com és l’església de Sant Bartomeu.                                                                                                         

  C.M.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: