Al final el públic, dret,  li va dedicar una gran ovació

         El passat dia 27, dissabte, una vegada acabada la Missa vespertina, a les 20.15  hores va tenir lloc un bon concert d’orgue a càrrec de la organista i concertista, na Tiana Siquier Bennàssar.

         Va fer la presentació de l´acte el Rector emèrit Mn. Pere Fiol, que va elogiar la qualitat humana de na Tiana Siquier, així com les seves qualitats com a organista i concertista.

         En aquest concert hem de destacar la gran assistència de públic amant de la música organística que va gaudir del bells sons del nostre orgue. Gràcies al cicle de Concerts d´estiu que es fa a Santa Maria la Major, cada vegada són més els aficionats a aquets tipus de música.

         Al concert de dissabte, na TianaSiquier, mos va oferir un ampli i varia repertori : “ Toccata prima “ de Georg Muffat (1653-1704) ; “ De la Suite Cortesana “ un anònim (segle XVII) Danza del Acha , Canarios, El villano ; “ Partitesopral’ariadella Folia “ de AlesandroScarlatti (1660-1725) ; ” BWV 690 – BWB 691” de Johan Sebastian Bach (1685-1750) Wernur den lieben, Göttlässtwalten, BWV 117, AlleMenschenmüssensterben; ” Registro alto de clarín de 8º tono “ dePablo Bruna (1611-1679) ; “ Diferencias sobre la gayta “ , Anònim ( Segle XVIII) ; “ Offertorio “ de Giuseppe Verdi (1813-1901) ,Transcrizione P. Sperati i “Batalha de 5º tom ” de Fr. Diego da Conceiçao ( segle XVII).

         Al final del concert, el públic posat dret li, va dedicar una gran ovació per premiar el bon concert que na Tiana Siquier mos va oferir en aquesta primera fira musical de la nostra ciutat

         La nostra felicitació a na Tiana Siquier, ja que a cada concert que mos ofereix demostra un domini magistral de l’orgue,  rei dels instruments. Que puguem gaudir en properes ocasions d’aquests concerts tan bells.

 

                                                                                  Guillem Coll

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: