Els nins i joves de l’Esplai de Lloseta participen d’un campament d’estiu amb el lema “Fora Caretes”

En el món de “Photoshop” en què vivim se’ls proposa mirar al cor i viure la vida de forma autèntica

     L’Esplai de Lloseta ha estat de campament entre el 13 i el 17 d’agost a la Font Gran d’Esporles. Els infants i joves, acompanyats de l’equip de monitors, cuiners i capellans s’han endinsat durant cinc dies en una dinàmica de jocs, tallers i vetlades relacionades amb diferents cultures del món. A través de xerrades, excursions al Palma Aquàrium o al Port des Canonge, gimcanes i vetllades en les quals varen brillar amb maquillatge fluorescent i llums de neó varen poder experimentar a través dels jocs i l’esbarjo el que és la proposta cristiana.

    El punt de partida de cada dia ha estat el “moment de paraula”, un moment de reflexió que indica un camí, que enguany s’ha centrat en la necessitat de llevar-se les caretes per poder ser un mateix i sentir-se estimat tal i com és cadascú. Els filtres de colors i d’alta definició –es va dir- només serveixen per a les fotografies o el vídeos, però mai es poden aplicar als amics. A primera hora del matí cada dia es plantejaven preguntes com “Perquè tenim la temptació d’aparentar el que no som? Què és el que miram quan estam davant una persona? T’agradaria esser estimat així com ets? En el món del “Photoshop” en què vivim monitors, cuiners i capellans varen proposar als més petits mirar al cor per així conèixer el que succeeix dins nostre i dins la persona que es troba al costat. D’aquesta manera la vida es converteix en una aventura meravellosa, que no elimina els moments de sofriment o cansament, però que els proposa viure des de la fe i en companyia d’altres cristians.

   El campament va concloure amb una eucaristia per poder aprendre a mirar a Jesús, davant el qual mai necessitam dur cap careta. L’aventura de l’Esplai continua tots els dissabtes perquè allò que han viscut al campament continuï durant el curs i arribi a convertir-se en experiència.

L’Esplai de Lloseta

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: