Avui dijous dia 2 concert de Rafel Riera, organista del Santuari de Lluc

Tots els concerts a les 12 hores a Santa Maria la Major

     I una setmana més, concert a Santa Maria la Major. Avui dijous, 2 d´agost, a l’hora habitual, les 12’00, tendrem el quint concert del cicle. En aquesta ocasió serà un concertista del pla, el petrer Rafel Riera Riera, organista titular delSantuari de Lluc.

         Com ja vos hem anat anunciant aquest Tercer Cicle de Concerts és possible gràcies a la Parròquia de Santa Maria la Major, a la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu i sobretot a l´Ajuntament d´Inca.

         També comptam amb la important col·laboració de la Fundació Cultural Es Convent i del Setmanari Dijous que setmana rere setmana es fa ressò dels distints concerts estiuencs que es duen a terme a casa nostra i sempre està molt proper a qualsevol esdeveniment important per a la ciutat d’Inca i comarca.

          En Rafel Riera Riera, nascut a Petra (Mallorca) l’any 1978, començà els seus estudis musicals com a blavet al Santuari de Lluc amb el Pare Jaume Palou (MSSCC).

 

         Després de seguir estudis de piano, es decantà pels d’orgue. Ha rebut classes de la prestigiosa professora catalana Montserrat Torrent. Ha estudiat al Conservatori nacional de la regió (CNR) de Toulouse (França) amb els professors Michel Bouvard i Jan Wilem Jansen, obtenint  el primer premi de fi de carrera.

 

         Des de l’any 1999 és organista titular del Santuari de Lluc. Ha col·laborat com a organista amb la Coral universitària de les Illes Balears, ha actuat al VIIIè Festival internacional d’orgue de Toulouse, al cicle de concerts que organitza la fundació ACA dels orgues històrics de Mallorca, al cicle de concerts del Corpus a Palma, al Festival internacional d’orgue Antoni Martorell, en els concerts del Museu dels Agustins a Toulouse  als Concerts de la capella de la Salpitiere de Paris i al Cicle de Concerts d’estiu a la catedral de Copenhaguen (Dinamarca).

 

         Actualment també desenvolupa la tasca de recopilació i edició de l’obra integral del compositor i director Jaume Palou i Sabater, antic mestre seu, de la qual ja n’han estat publicats dos volums. Compagina la seva tasca diària d’organista amb la de concertista i amb la docència

 

El programa de dia 2 serà :

 

  • Tiento de Lleno de 6º tono sobre Ut re mi fa sol la “ de Pablo Bruna ;
  • Jesu, wollst uns weisen “ de H. Scheidemann ;  “Partita “ Was Gott tut, das ist wolhgetan” de J. Pachelbel ; “Noël en Tambourin “ de Jean-Jacques Beauvarlet-Charpentier ; “Españoleta “ Anonim S.XVIII.

 

 

Guillem Coll

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: