Les Comunitats Neocatecumenals d’Inca acaben el curs escolar amb una celebració del perdó

    Les comunitats neocatecumenals d’Inca es varen reunir ahir, dimarts, a l’església de Crist Rei, per celebrar el sagrament del perdó i la reconciliació.

    La celebració penitencial fou presidida pel rector, Mn Carles Seguí, i concelebrada pels vicaris de la Unitat Pastoral P. Vicenç Miró i Mn Baltasar Morell, així com per Mn Josué Mulet i el P. Pedro Sánchez OP.

       Al final de la celebració, els membres de les comunitats feren entrega d’uns obsequis al recent ordenat sacerdot Mn Baltasar. Entre els obsequis hi havia una casulla de color blau, arribada de les terres de Sant Joan Pau II, Polònia.

         Llavors, al pati compartiren tots un petit refrigeri.

        Durant els mesos d’estiu, fins a mitjans setembre, amb el canvi d’horari de misses, la missa dels dissabtes a Crist Rei, que preparen i celebren les comunitats, queda supeditada a la disponibilitat dels sacerdots externs a la nostra Unitat que hi puguin assistir. Per aquest motiu, no es pot assegurar que hi hagi missa cada dissabte.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: