La Fundació Cultural Es Convent va lliurar un xec al Menjador Social

 L’import recaptat en el curs de Cuina de Pasqua

          Dijous passat dia 12 d’abril, a la tarda a les dependències de Càritas a l’Avinguda de Reis Catòlics, ja que el Menjador Social del carrer de So n’Odre es troba en obres. Va tenir lloc un acte entranyable com és el lliurament d’un xec de la Fundació Cultural Es Covent per al Menjador Social, perquè pugui fer front a les necessitats d’aquest. Que ara amb la reforma són moltes les coses que s’han de comprar noves.    

       En aquest acte del lliurament van estar presents Pere Sbert, Tresorer de la Fundació Cultural Es Convent i Joana Maria Coll, juntament amb les representants de Càritas Marta Fernández, Treballadora Social de Càritas d’Inca i Margalida M. Riutort Directora Regional de Càritas.    

       La Fundació Cultural Es Convent anualment en diverses ocasions fa lliurament d’aquests xecs al Menjador Social. Riutort va agrair des de Càritas l’aportació destacant la tasca social que fa la Fundació Cultural Es Convent.

          Aquest xec de 540 € eren les quotes que s’havien cobrat per participar al taller de “Cuina de Pasqua” que va impartir Tomeu Torrens a les dependències de Can Amer.      

     Cal assenyalar que Tomeu Torrens també col·labora en aquest donatiu ja que no cobra el material que es va emprar per a la realització del curs. A més d’obsequiar els participants amb vi i altres detalls als participants.

         També cal destacar que durant aquest mes d’abril la Fundació Cultural Es Convent, en els diferents actes que realitza recull aliments i material de neteja per lliurar al Menjador Social a les diferents donacions periòdiques que es realitzen.

                                                                                                         Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: