Selva viu la Setmana Santa amb les celebracions religioses, un Via Crucis, processons i el Davallament.

Els cristians de Selva s’han reunit a la parròquia de Sant Llorenç per celebrar plegats la Setmana Santa. Els actes varen començar ja el Diumenge de Rams, amb la benedicció de les palmes i la celebració de l’eucaristia. L’endemà, el Dilluns Sant, es dugué a terme un Via Crucis, que sortí de la Plaça Major i acabà a les runes de l’Oratori de Crist Rei. Els assistents varen fer el recorregut per les 14 estacions amb un ciri a les mans i en un clima d’oració i silenci per meditar els diferents moments de la Passió. El Dijous Sant es varen tornar a trobar per començar el Triduo pasqual. La Casa Santa estava engalanada amb els millors domassos. I un grup de membres de la comunitat varen representar els apòstols en el lavatori dels peus. El Divendres Sant celebraren la Passió i el Davallament, que enguany s’hagué de fer dins l’església a causa de la pluja. El cos de Jesucrist fou dipositat pels romans a l’interior del sacòfag a l’espera de la resurrecció del Diumenge de Pasqua, que a Selva es celebrà solemnement amb la processó de l’Encontre i l’eucaristia. Aquestes són algunes de les imatges que ens ha deixat la celebració de la Setmana Santa a Selva.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: