Molts de fidels acudiren a visitar-les    

     A la nostra ciutat i concretament al Monestir de Sant Bartomeu i a la Parròquia de Crist Rei es va realitzar la creació de la Casa Santa, que guarda la reserva de Jesús Eucaristia del Dijous Sant per a la celebració religiosa del Divendres Sant un cop acabada la celebració religiosa.  

         Serveix per a la celebració religiosa del Divendres Sant i que durant tota la tarda nit va rebre la visita de nombrosos fidels que seguint la tradició visiten les mateixes per fer una estona de pregària i contemplar la seva bellesa.

        A la de Crist Rei, es va celebrar el Cant de laudes durant dos dies el Divendres i Dissabte Sant. La simplicitat de la Casa Santa de ses Monges Tancades, amb un bell i antic Sagrari i la de Crist Rei bellament adornada amb els tradicionals “bruis“, que amb la seva blancor donen un aire propi de les festes de Pasqua. Les seves flors, la decoració i una urna del segle XVII oferien un agradable aspecte a tots els que es van acostar a contemplar-la.

       Aquestes Cases Santes, anteriorment, es feien a totes les parròquies i esglésies de la nostra ciutat. Tot i que la modernitat i els temps que ara ens toquen viure, són molts els fidels que acudeixen a visitar-les. Són una Prova evident que les tradicions es mantenen bé vigents.

                                                                                                                            G.Coll.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: