El CDA d’Inca, anomenat de la Mare de Déu, està ubicat a l’espai solidari de Càritas a la Avinguda Reis Catòlics, 90, i estarà obert tots els dimarts i dijous de 17 a 19 h.   

         El centre comptarà amb un responsable tècnic que s’encarregarà de coordinar el projecte, juntament amb voluntaris. Acompanyaran a les famílies en la recollida d’aliments i també col·laboraran en tasques logístiques com la reposició de productes o l’organització de donacions, entre altres.

         Les persones beneficiades d’aquest servei són perfils de persones o famílies que han estat derivades per Càritas parroquial o pels serveis socials municipals de l’Ajuntament . Que posteriorment passen una segona valoració per part de les tècniques dels Grups d’Acció Social de l’entitat.

         Cada família o persona atesa al CDA d’Inca disposarà d’un nombre determinat de punts, segons els membres que conformen la família. Per accedir a una senalla bàsica amb productes d’alimentació, d’higiene personal i de neteja de la llar. La persona titular podrà triar, d’acord als criteris posats pel Centre de Distribució d’Aliments, aquells productes que més necessiti.

         Quinzenalment se li proporcionarà aquesta senalla i serà per un període màxim de 6 mesos. Posteriorment es farà una nova valoració de la situació de la persona o família per confirmar la continuïtat o anul·lació del servei.

         La inauguració va comptar amb la presència de. Batle d’Inca, Virgilio Moreno, una representació del Consistori inquer de la majoria i oposició municipal, el Rector de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu Mn. Carles Seguí, el Vicari P. Vicenç Miró i els Diaques Permanents Mn. Rafel Verger i Mn. Roger Fernández i també una representació de voluntaris i personal de Càritas.

 

                                                                                                Guillem Coll

Centre Cáritas


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: