Diada de pregària i reflexió de Vida Creixent

       La Presidenta de Vida Creixent de Mallorca, Assumpció Hiraldo Valls, ha convidat els Animadors i a tots els grups de Vida Creixent de Mallorca a participar en la Jornada de pregària i reflexió que es durà a terme el dia 9 de març al Convent de Santa Magdalena de Palma al seu interior.

          De la nostra Ciutat, com en tots els actes, hi haurà una representació de Vida Creixent d’Inca, amb el seu president Gabriel Ferrer al capdavant. Una jornada matinal de pregària i reflexió que acaba a migdia amb la celebració de la missa. Després es torna a Inca en tren.

            Les persones que vulguin assistir poden posar-se en contacte amb el president de Vida Creixent Inca, Gabriel Ferrer (telèfon 655 08 80 92). Animarà la jornada Mn. Teodor Suau, el que sens dubte és tot un al·licient per assistir-hi.

          De la Comissió Diocesana hem rebut la següent invitació per participar-hi:

             Estimats amics Animadors:           

D’acord amb el que preveu la programació aprovada per al present Curs de Vida Creixent de Mallorca, una vegada que hem celebrat amb alegria, el passat 2 de febrer, la nostra Festa Patronal, correspon ara la celebració, el 9 de març (divendres) de la Jornada de “Reflexió i pregària”, la qual es durà a terme, com l’any passat, en el Convent de Santa Magdalena de Palma de Mallorca, Plaça Santa Magdalena, 2, des de les 10 a les 13 hores.

                 Dirigirà la Jornada Mn. Teodoro Suau, amb el següent programa:

1.- Introducció de Mn. Teodor Suau (de 10:00 a 10:45 hores)

2.- Oració i reflexió (de 10:45 a 11:15 hores)

3.- Conferència de Mn. Teodor Suau (de 11:15 a 12 hores)        

4.- Celebració Eucaristia (de 12:15 a 13 hores)          

        Al final de l’Eucaristia es donarà per acabada la Jornada.

         El Grup d’Inca a poc a poc va donant passos i consolidant-se i assistint a tots els actes que se celebren: la reunió mensual a Inca i els actes que organitza la Comissió Diocessana com és l’Assistència a l’inici del Curs a La Porcíncula, la jornada de pregària que es va celebrar a Alaró al mes de novembre i també l’acte de la fi de curs que es farà a Valldemossa.  

         La presidenta Assumpció Hiraldo ens diu: “Procurau donar la major difusió d’aquesta convocatòria entre els membres dels vostres grups, a fi de què hi hagi la major assistència possible”.

          La jornada de l’any passat va ser molt positiva i s’espera que en aquest dia hi hagi molta participació a Palma.                                                   

 Guillem Coll

P1630698

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.