Una representació d’adoradors i adoradores procedents de les seccions de Palma, Calvià, sa Pobla, Sencelles, Inca i Búger, es trobaren el diumenge horabaixa a l‘església monàstica de sant Bartomeu. Tot seguit a la pregària de Vespres, davant el Santíssim exposat, l’encara Director Espiritual, Mn. Joan Pons i Payeras les presentà el perfil de l’adorador als nostres dies, un entusiasta de Jesús que convida personalment els seus companys a acostar-se al recolliment, silenci i pregària al peu de Jesús sagramentat, a l’estil de l’apòstol Andreu, que convida al seu germà Simó a conèixer Jesús i estar amb ell.

         Tot seguit es desplaçaren a l’antic refectori conventual per a procedir a l’assemblea que dirigí el president del Consell Diocesà, Sr. Antoni Dezcallar, on exposà el programa de vigílies diocesanes, el centenari de la fundació de la secció de Pollença l’any 2018 per Mn. Miquel Costa i Llobera, el desig de la parròquia de Llucmajor de recuperar l’antiga secció, el nombrós grup d’adoradors de la parròquia palmesana de sta. Eulàlia que aquests dies passa a l’esglesiola de sta. Fe, la manifestació de la parròquia de Búger de crear una secció,… La presentació d’una terna al Bisbe Taltavull per a l’elecció de nou Consiliari.

         El coordinador de Zona, Sr. Santiago Amer, exposà la urgència de fer un llistat d’adoradors joves a les diòcesis illenques, per a respondre a les peticions del Consell Nacional, així com l’estat econòmic del Consell Diocesà.

         Finalment el Director Espiritual i Consiliari, Mn. Joan Pons i Payeras, agraí de veres l’experiència d’aquests quatre anys que acomplí el proppassat mes de maig, tot el camí recorregut i que continuarà treballant a les seves parròquies amb els respectius grups d’adoradors.

gcm

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: