El Bisbe Administrador Apostòlic de Mallorca ha nomenat a Mn. Carles Seguí com nou rector per la nostra Unitat de Pastoral. Així l’equip quedarà configurat per Mn. Carles com a rector, el P. Vicenç Miró com a vicari, Mn. Rafel Verger, com a diaca permanent, Mn. Ricardo ajudant puntualment quan sigui per aquí, i Mn. Pere Fiol ajudant en tot el que pugui. S’incorpora a l’equip el Sr. Baltasar Morell, seminarista que ja està en l’etapa pastoral del Seminari i que en el nou any serà ordenat. 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: