Mns. Sebastià Taltavull, Administrador Apostòlic, celebra amb Comunió i Alliberament el 35è aniversari del reconeixement pontifici de la fraternitat.

El moviment Comunió i Alliberament, present a l’Unitat Pastoral de la Mare de Déu, va convidar a D. Sebastià Talltavull, Administrador Apostòlic, a una trobada el passat dimecres 22 de març en motiu de dos aniversaris significatius dins el seu carisma, que són el 35 anys del reconeixement pontifici de la Fraternitat de Comunió i Alliberament, que integra els adults que lliurement decideixen pertànyer a aquest camí, i també el 12è  aniversari de la mort del seu fundador, Luigi Giussani.

La trobada va començar amb la celebració de l’Eucaristia a l’església parroquial de Lloseta i amb la participació d’un grup significatiu de fidels de la parròquia en la que pogueren saludar afectuosament a l’Administrador Apostòlic. L’Eucaristia volgué ser acció de gràcies per la Fraternitat i oració en sufragi del fundador i altres membres del carisma. Seguidament Mns. Sebastià es va trobar amb els membres del moviment en una de les seves reunions setmanals, que es denomina Escola de Comunitat. En ella, a partir de la guia proposada pel carisma denominat com a “Curs Bàsic del Cristianisme” i concretament seguint un punt del llibre “Perquè l’Església”, els participants expressen la seva experiència de com la presència de Jesucrist incideix en les seves vides a partir de la confrontació personal de la realitat i el text proposat. En l’Escola, setmanalment, tots els membres s’ajuden uns a altres a descobrir com Jesucrist continua actuant en la vida quotidiana de cadascú dins el pla de Salvació de Déu i com els segueix cridant a ser els testimonis seus enmig del món d’avui, tal i com ho ha vengut fent des dels primers deixebles. El bisbe va poder participar d’aquesta proposta educativa que ajuda a madurar en la fe dins aquest carisma i en va ajudar a veure com l’Església té com a missió situar en la postura adequada a la persona davant els seus problemes, aquesta postura adequada és l’experiència de l’Amor incondicional de Déu. La vetllada va acabar amb un sopar de germanor ple proximitat.Trobada amb el Bisbe CL 001.JPG


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: