El grup de Vida Creixent d’Inca aquests darrers anys, degut a diverses circumstàncies, se havia anat reduint considerablement. Per aquest motiu, a principis de 2016, el Rector de la Unitat Pastoral d’Inca, D. Toni Vadell, me va demanà si voldria fer-me càrrec d’aquest grup. La meva resposta havia d’ésser afirmativa i, en conseqüència, calia posar-se de seguida a fer-hi feina.

La primera passa, per donar-nos a conèixer i aconseguir noves altes al grup, fou redactar un escrit on explicàvem en breus línies que és Vida Creixent i on dirigir-se per inscriure`s. Aquest escrit es va llegir a totes les misses a Inca els dies 5 i 6 de març de 2016, i endemés es va posar damunt les tauletes a l’entrada de les esglésies a fi que les persones interessades poguessin tenir-la a ca seva; per altra part també es va complementar amb una labor de boca a boca. El resultat d’aquesta actuació va ésser positiu i això ens va permetre convocar la primera reunió d’aquesta nova etapa per el dia 11 de maig de 2016, on aconseguirem reunir 14 persones. Per aquesta reunió poguérem comptar amb la presència del Delegat Diocesà Don Pau Oliver i la de la Presidenta de Vida Creixent Dª. Hiraldo Valls. Vull aprofitar aquesta avinentesa per donar-los les gràcies per venir a Inca a presidir sa nostra reunió i encoratjar-nos a seguir endavant.

El dia 31 de maig un grup de 17 socis del nostre grup d`Inca varem assistir a la Clausura del curs 2015-16 de Vida Creixent de Mallorca, que tingué lloc al Santuari de Lluc. En aquesta ocasió, Vida Creixent celebrava el Jubileu de l’Any de la Misericòrdia promulgat pel Sant Pare Francesc.

El dia 28 de setembre varem tenir a Inca el inici del Curs 2016-17. Fou la primera reunió del nou període del nostre grup. Hi assistiren 15 socis dels 19 que en aquell moment formaven el nostre grup. Varem comentar l’anada a Lluc de final de curs, varem acordar la data de la pròxima reunió mensual del grup, varem parlar de anar a La Porciúncula el pròxim 18 d’octubre per celebrar el inici del curs 2016-17, i varem repartir-nos 10 blocs de la loteria de Nadal que ha editat Vida Creixent de Mallorca.

El dia 18 d’octubre, 14 socis del nostre grup varem assistir a la Obertura del Curs 2016-17 de Vida Creixent de Mallorca a La Porciúncula. La celebració de la Missa, presidida per D. Pau Oliver, fou molt bella i tots en quedaren molt contents. Fou una gran pena que, a causa de problemes de tràfic, el nostre autocar arribás a La Porciúncula casi a punt de començar la Missa, i per tant no varem poder assistir als actes inicials de la obertura del curs.

Dia 10 de novembre de 2016 varem tenir a Inca la reunió mensual al saló parroquial. Ens visità el nostre Rector Don Toni Vadell, i li quedam molt agraïts. Després de la oració inicial, cada un dels assistents fa una breu relació de les seves circumstàncies personals amb el fi de que poc a poc ens coneguem millor i de que cada un pugui participar de les penes i de les alegries dels altres. Seguidament tots varem participar de un breu resum del Tema 1: “La condició del laic i de la gent gran”, dels temaris pel curs 2016/2017 que se va entregar a cada un. Després de comentar el seu contingut, se va acordar la data de la pròxima reunió que serà el dia 15 de desembre, i el tema a estudiar en la reunió que serà: “La vida oculta de Jesús”. El total de socis assistents fou de 18 dels 21 que a aquest moment formen el grup d’Inca de Vida Creixent.

img-20170112-wa0004

Dia 15 de novembre de 2016, els socis dels nostre grup, Gabriel Ferrer Llabrés i Guiem Coll Morro assistiren a la Convivència d’Animadors que tingué lloc a Binissalem, en la qual es tractà el tema: “La fidelitat i la responsabilitat dins Vida Creixent”.

Dia 15 de desembre varem tenir la segona reunió mensual del present curs. Varem parlar sobre el tema: “La vida oculta de Jesús” d’acord amb l’esquema entregat a cadascú. El president va donar l’enhorabona a tots per la venta de les paperetes de loteria de Vida Creixent; s’han venudes 240 paperetes. Se va confirmar l’assistència de 7 dels socis a la convocatòria de la Delegació de Palma que tindrà lloc a Costitx el proper dimarts , dia 20, per preparar el Nadal. Aquesta convocatòria se va suprimir posteriorment degut al temporal de mal temps que va viure tot Mallorca durant aquests dies. Finalment se va senyalar la data del dia 12 de gener per la pròxima reunió de la secció d’Inca de Vida Creixent.

Aquí teniu una breu ressenya del camí que hem fet durant aquest any. Crec que amb tota raó podem dir lo que hem posat al principi: Vida Creïxent a Inca ja torna caminar. Si voleu informació podeu telefonar a: Gabriel Ferrer (655.088.092). Desitjam per a tots voltros Bones Festes de Nadal i venturós Any Nou.

DESEMBRE de 2016.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: