Lloseta celebra el dia dels Reis amb la representació de l’Adoració de Llorenç Moyà

El grup de teatre de l’Estel del Cocó ha tornat a escenificar aquest any l’obra de Llorenç Moyà de l’Adoració dels Tres reis d’Orient. La representació s’ha fet, com és costum cada dos anys, a l’escalinata de l’església parroquial el dia de Reis. Malgrat el fred, hi hagué molt de públic que no es va voler perdre aquest clàssic que explica la història del Rei Herodes, qui manà matar tots els infants del seu regne per no perdre els seu poder i privilegis després del naixement de Jesús, anunciat pels Reis d’Orient. En els diàlegs tampoc no hi varen faltar els tradicionals comentaris humorístics sobre la situació política i social de Lloseta. Els actors, entre els quals hi havia alguns membres de la nostra Unitat de Pastoral, reberen un fort aplaudiment en acabar la representació, que mostrà de què el públic s’ho havia passat molt bé.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: