L’administrador apostòlic de Mallorca visita la Unitat Pastoral de la Mare de Déu

Sebastià Taltavull celebrà l’Eucaristia a Santa Maria la Major i es reuní amb el Consell Pastoral de la Unitat

El nou administrador apostòlic de Mallorca va visitar el passat dimecres 21 de setembre la Unitat Pastoral de la Mare de Déu, dins de les trobades que està mantenint amb les diferents parròquies i realitats eclesials de l’illa des del seu nomenament. La trobada amb el Bisbe Sebastià Taltavull es va iniciar amb la celebració de l’Eucaristia a l’església Santa Maria La Major d’Inca, a la qual hi varen assistir fidels de les vuit parròquies que conformen la Unitat. L’inmens temple pràcticament es va omplir de cristians d’Inca, Lloseta, Mancor, Biniamar, Selva i Caimari que varen voler mostrar el seu afecte i la seva comunió amb el Bisbe Taltavull. També hi foren presents membres dels diferents coros de les parròquies que conformen l’agrupació, que uniren les seves veus per entonar els cants litúrgics.

En l’homilia el Bisbe va agrair el signe d’unitat que era visible entre els membres de les 8 parròquies i va voler centrar la mirada de tots els presents en la Paraula de Déu que s’acabava de proclamar. I els va parlar de Sant Mateu, un home corrupte que robava part dels imposts que recaptava. Jesús el va veure assegut al banc de cobrador, tengué misericòrdia d’ell i el cridà. Taltavull va asegurar que la Misericòrdia és la paraula que millor defineix el misteri de Déu, la qual obre el cor a l’esperança d’esser estimats malgrat el nostre pecat. I va encoratjar els fidels a estimar amb misericòrdia a les persones que tenen al seu voltant.

En acabar la celebració els fidels varen poder saludar un a un el Bisbe Sebastià. Posteriorment, l’administrador apostòlic va mantenir una trobada a l’ermita de Santa Magdalena amb els membres del Consell Pastoral de la Unitat, un organisme creat el novembre de 2015 en el qual hi estan representades totes les parròquies i moviments de l’agrupació. El Consell va exposar davant el Bisbe la tasca que s’està duent a terme per anunciar l’Evangeli tant des del punt de vista pastoral com des de l’obra social de Càritas i varen compartir amb ell el goig d’haver descobert la pertinença a una comunitat cristiana molt més gran que el de la parròquia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: