La Unitat Pastoral de la Mare de Déu acompanya el Bisbe en la seva missa de comiat

Cent cinquanta preveres i centenars de religiosos i laics, entre els quals un gran nombre de feels de la nostra Unitat Pastoral, acompanyaren Mons. Javier Salinas en la seva missa de comiat a la Diòcesi de Mallorca avui 10 de setembre a la Catedral de Mallorca. Una Eucaristia marcada per l’agraïment mutu del poble cap a qui ha estat el seu pastor durant gairebé quatre anys.

En la seva homilia, ha destacat que la missa d’avui “marca un punt en el camí de la meva història i de la vostra”. Ha agraït a la Diòcesi, a la vegada, “el gran sentiment de solidaritat i l’esperit missioner”. Preveres, seminaristes i col·laboradors han rebut paraules de gratitud del qui ja és Bisbe Auxiliar de València.

fadeusalinas04.jpg
Foto: Agència Balèria
fadeusalinas02.jpg
Foto: Agència Balèria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: