Bona nit a tots i a totes.

Ahir, el dia 7 de setembre, va fer dos anys que començàrem aquesta experiència de la Unitat de Pastoral de la Mare de Deu. Dic començàrem perquè vos incloem a tots voltros i a tants que representau.

Han estat dos anys molt intensos, no han faltat dificultats, però abunden les belles experiències. Jo personalment, però també ho puc dir en nom dels meus companys preveres i diaca, vos volem donar les gràcies per fer possible aquests anys… I sobretot volem donar les gracies al Senyor i a la Mare de Deu.

Gracies per tant!

Per altra banda, avui hem sabut de manera oficial que la Santa Seu ha acceptat la renuncia a D Javier Salinas com a Bisbe de Mallorca, i vendrà de manera transitòria, D Sebastià Taltavull.

Vos deman que en aquest moment visquem profundament la comunió amb l’Església. Avui és el moment d’estimar-la, de pregar per D Javier i pel futur de la nostra Església mallorquina.

No crec que sigui el moment dels victimismes, sempre estèrils, però és el moment de prendre consciència amb serenitat que estam profundament copejats. Per això pens que es el moment de viure-ho amb fe, confiant plenament en el Senyor de la misericòrdia.

Per això vos propòs vàries coses:

  • Deixem de fer-nos ressò de la xerrameca insultant dels mitjans de comunicacio. No en xerrem més pel carrer, ni al cafè ni a la perruqueria, a no ser que sigui per dir basta. Si el bisbe va ser imprudent, es just que surti a les portades de tants de mitjans de comunicació?

Fins ara ha estat el nostre bisbe, i hem de caure en el joc fàcil i cruel de pensar que tot ho ha fet malament? Ja esta be!!! Vivim en un món molt cruel: animalistes i ecologistes exaltats, però després els mitjans de comunicació poden dir el que volen del Bisbe i no passa res. No por ser.

2) Preguem per ell, perquè el Senyor l’acompanyi, i preguem per l’Església de Mallorca. Per Mns Sebastia Taltavull i pel futur pastor.

També vos propòs a tots els qui puguem que facem un esforç per participar en la missa d’acció de gràcies i d’acomiadament de Don Javier, del demà dissabte, dia 10, a les 11:00, a la Seu.

A les 9:27 surt un tren de l’estació d’Inca. Que vos pareix que tots els qui puguem ens trobem al tren a les 9:10 i partim junts, i després participem junts a la celebració de la Seu? Potser una bona manera de viure la Unitat. Podem agafar el tren a Inca o a Lloseta.

Evidentment qui preferesqui anar amb altres medis de transport ens podem trobar a la Seu directament. I qui no pugui venir, vos deman que ens hi unim des de la pregaria.

Abraçada de cor en el Senyor! En comunió

Toni Vadell i Ferrer

En nom de l’equip de la UdP de la Mare de Déu

Feis extensiu aquest missatge a tots els qui vulgueu. Gràcies de cor per tant… Gràcies per ajudar-nos a viure en l’Església

Que Maria, estel lluminós, ens guiï

Inca, a 8 de setembre de 2016


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: