Selva celebra una “Caminada per la pau” amb una recollida de fons per als damnificats per la guerra d’Ucraïna

El passat diumenge 1 de maig es va dur a terme una “Caminada per la pau” a Selva, impulsada pel grup de voluntàries de Càritas del municipi, amb el suport de la parròquia i l’ajuntament. Els participants sortiren de la Plaça Major i durant una hora recorreren els carrers del municipi fins a arribar a la Creu de Camarata, que ja estava ornamentada per la celebració de la festa de la Creu. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat pregar per la pau i en especial per la finalització del conflicte d’Ucraïna. Els participant aportaren un donatiu com a inscripció i tot el que es va recollir es destinarà a Càritas Ucraïna. També hi hagué un bon grup de persones que, tot i no poder assistir a la caminada, feren també el seu donatiu.

Les voluntàries de Càritas també volen agrair als organitzadors de les carreres de caragols que es celebren des de fa set anys al Pla de Sa Font perquè el que han recollit en aquesta edició en les rifes també ho han donat a Càritas Ucraïna. 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: