Demà dimarts la Seu acull el funeral del bisbe Toni Vadell


La Seu de Mallorca acollirà demà dimarts el funeral de corpore in sepulto del bisbe auxiliar de Barcelona, el nostre estimat Antoni Vadell, que va morir aquest dissabte als 49 anys després d’una llarga malaltia. Abans del solemne funeral, entre les 10 i les 15 hores tindrà lloc la capella ardent, a l’altar major de la Seu, ha informat el Bisbat de Mallorca en un comunicat.

Posteriorment, a les 17.00 hores, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presidirà el funeral, que concelebraran l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, i els bisbes Javier Vilanova i. Sergi Gordo. La missa funeral podrà ser seguida en directe per transmissió streaming a les pàgines web i les xarxes socials del Bisbat i de la Catedral de Mallorca. Tot seguit, el fèretre serà traslladat al santuari de Nostra Senyora de Gràcia, a Llucmajor, la localitat natal d’Antoni Vadell, on rebrà sepultura l’endemà en un acte estrictament familiar i privat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: