Joves de diverses comunitats de Mallorca es reuneixen a Inca en la Vigília de la Immaculada

Pregaren davant el Santíssim amb oracions i cants i es llegiren cartes entre joves i cristians majors escrites durant la pandèmia

L’església de Santa Maria la Major acollí el passat dia 7 de desembre una vigília amb joves de diverses comunitats de Mallorca que es trobaren per pregar a Maria, al costat de la comunitat cristiana d’Inca. Joves i grans s’uniren com a poble en una hora d’oració amb exposició del Santíssim, pregàries i cants per demanar la maduració en la fe i la descoberta de la vocació dels més joves i pels malalts i difunts de la pandèmia. Durant la Vigília també es llegiren dues cartes que s’intercanviaren un grup de joves de la UP de la Mare de Déu amb una missionera mallorquina de 84 anys. 

Margalida Mascaró, missionera dels Sagrats Cors, els donà un testimoni de fe i de seguiment de la crida del Senyor que sentí a l’edat de 17 anys. “El Senyor parla de veritat al cor – els digué-. Ens indica el camí i et dona la força per vèncer les temptacions. Jo l’he seguit i he estat molt feliç”. Com a mètode de trobada amb Déu els indicà l’oració: “La fe és una planta que necessita aigua perquè si no s’asseca. L’oració és aquesta aigua que la rega”. Per part seva, els joves respongueren agraint als més adults en l’edat i la fe que “ens recordin el sentit del dolor i de l’alegria”.

El rector de la UP, Carles Seguí, encoratjà als joves a seguir el seu camí de fe i assegurà que “la vida és un do, que convé saber com gastar-lo”. “El Senyor té un projecte per a tu, no t’aturis”, afegí. També assegurà que per a què la societat mallorquina torni a girar la mirada cap a Déu “és necessària la fe dels joves, la teva fe, perquè només creuran si veuen que tu creus”. Per al rector aquests moments de pandèmia i de soledat són una oportunitat per tornar a centrar la nostra vida en el Senyor.

La Vigília es celebrà respectant les mesures de seguretat de distància i mascareta i demostrà que malgrat les restriccions i la pandèmia és possible i necessari que la comunitat cristiana es continuï trobant per demanar per les nostres necessitats i les de tot el món.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: