Diumenge Concert de Santa Cecília de la Unió MUSICAL Inquera

 El mateix es farà a la Parròquia de Sant Domingo 

          Sens dubte cal reconèixer que la Unió Musical Inquera realitza una gran tasca musical a la nostra ciutat. En el transcurs de l’any podem escoltar el seu bon fer en moltes ocasions.

          Així com la seva excel·lent activitat a l’Escola Municipal Jaume Albertí, pedrera de joves músics que fa que la continuïtat de la mateixa en el futur estigui assegurat.

          En les processons de Setmana Santa, en les passades festes patronals de Sant Abdó i Sant Senén i moltes més. Amb un ampli i variat repertori amb molts estils, el que demostra la seva gran qualitat.

          Recentment el dia 10 de novembre vam tenir l’oportunitat d’escoltar-los en la cercavila des de l’Ajuntament fins a la Parròquia de Santa Maria la Major. Amb un breu concert a les portes de el temple major ia l’interior d’ell mateix en la interpretació de manera brillant de l’Himne de Santa Maria la Major.

          El diumenge dia 24 celebraran la festa de Santa Cecília de la forma que millor saben. Amb un bon concert sota la direcció de Xisco Amengual, que es durà a terme a la Parròquia de Sant Domingo un cop hagi finalitzat la missa dominical. 

          Aquest acte ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Cultural Es Convent i l’Ajuntament d’Inca. Que conviden els inquers a participar-hi i demostrar amb la presència el suport a aquesta entitat musical tan nostra. Que també ens representa amb el seu bon fer musical a la nostra ciutat i en les diferents actuacions que realitza en altres pobles de l’illa en el transcurs de l’any.

                                                                                                           Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: