Demà, dia 26 d’octubre, l’església conventual de Sant Francesc acull el segon acte del V Festival Internacional d’Orgue, organitzat per Bartomeu Manresa, organista titular de Santa Creu de Palma i professor d’orgue del Conservatori Municipal Professional de Música d’Inca.

La setmana passada, Domenico Severin, de França, va ser l’encarregat d’inaugurar aquests actes amb la seva brillant actuació. Aquesta vegada, és el torn de Pablo Márquez, organista titular de la Catedral de València, a les 18:30 hores.

Us esperam a tots!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: