Aquest proper cap de setmana, comencen les activitats a la nostra unitat de pastoral per educar en la fe dels nins que ja han fet la primera comunió, els adolescents i joves. Trobareu a la porta de l’església un cartell explicatiu on hi són presents totes les activitats que oferim com a unitat de pastoral per els nostres infants i joves: 

ESPLAI DE LLOSETA . Els dissabtes horabaixa de les 16:00 a les 18:00. Educam en el temps lliure des de l’experiència de la fe. Comença el dissabte 5 d’octubre a les 16:00. 

AVENTURA DE JESÚS A INCA. Tots els dissabtes horabaixa també de les 16:00 a les 18:00 a la parròquia de Crist Rei d’Inca. Una proposta d’un itinerari d’educació en la fe, combinant els jocs, la catequesi i la pregària. Comença el dissabte 12 d’octubre a les 16:00. 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: