Pelegrinatge a Fàtima del Grup de ses Capelletes de la Sagrada Família

Del 14 al 19 de maig visitant diferents poblacions del país veïnat

El passat any el grup de ses Capelletes, que són els membres de la Sagrada Família de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu va realitzar una excursió peregrinació a Barcelona per fer un agermanament amb la Basílica de la Sagrada Família. Van ser rebuts pel Bisbe Antonio Vadell i van tenir una celebració al bell temple. Després van visitar la Catedral i el més emblemàtic del barri gòtic de la capital comtal.

         També van aprofitar per pujar al Santuari de Montserrat, per veure les belleses de la muntanya catalana, escoltar l’escolania i venerar a la patrona de Catalunya la Moreneta de Montserrat. L’any passat es va comptar amb la presència del Rector de la Unitat Mn. Carles Seguí

         Ara i gràcies a la coordinació de Joana Mestre, responsable del grup de Ses Capelletes i Viatges Halcón de la nostra ciutat hi haurà un viatge peregrinació a Fàtima del 14 al 19 del proper mes de maig. S’espera també que en aquesta ocasió acompanyarà al grup un membre de l’equip pastoral de l’Unitat de la Mare de Déu.

           En aquest viatge, a més de poder visitar el Santuari marià portuguès un dels més importants d’Europa, on la Verge es va aparèixer a tres pastorets l’any 1917, tindran diversos dies per visitar importants ciutats del país veïnat.

         El viatge es realitza amb avió i el primer dia es farà servir pràcticament en la realització del viatge i acomodació a l’hotel. Després els participants tindran temps lliure per conèixer una mica la població de Fàtima.

         El segon dia al matí visitaran el Santuari de Fàtima amb deteniment. Destacant la Basílica i capelleta de les Aparicions. A la tarda visitaran el Monestir de Santa Maria de la Victòria a Batalha. Una joia del patrimoni arquitectònic portuguès i declarat monument de la Unesco.

         El tercer dia aprofitaran per visitar Prendre, antiga seu de l’Ordre dels Templers i el seu convent del Sant Crist. És una de les obres més importants del Renaixement portuguès. També a la tarda el port de Nazaré, un dels primers ports sardiners més importants d’Europa.

         El quart dia visitaran Coimbra primera capital de Portugal, és considerada un dels bressols de les arts i les ciències. Visitant el pati de les Escoles, Sala dos Capelos, Capella del Rectorat i la biblioteca de Joao V i el Convent de Santa Clara, així com en centre històric i comercial de la població. A la tarda es visitarà Alcobaça on cal destacar el monestir cistercenc i la Reial Abadia de Santa Maria.

         El cinquè dia serà un dia complet a la capital lisboeta per fer una visita a la capital lusitana. Destaquen els emblemàtics Plaça del Rossio, la Plaça dels Restauradors amb el seu obelisc, així com el seu centre comercial on podran gaudir d’aquesta bella capital.

         L’últim dia serà lliure per visitar Fàtima i després a la tarda tornar en avió a Palma de Mallorca. El preu de l’excursió és de 416 €. Les persones interessades a participar-hi poden anar directament a Halcón Viatges. La responsable Antònia Beltrán els informarà més àmpliament dels detalls. Les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

                                                                                                    Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: