El passat diumengue dia 8 a les 20 hores a l’església franciscana d´Inca i dins el “ IV Festival Internacional d’Orgue de Sant Francesc d’Inca ”, vàrem tenir l’oportunitat de gaudir d’un gran concert d’orgue de Johann Vexo de França, que és l’organista titular de la Catedral de Notre Dame de Paris i de la Catedral de Nancy

         Abans, en Bartomeu Manresa, coordinador del Festival i organista titular de Sant Francesc d´Inca, va agraïr la col.laboració del Col.legi Beat Ramon Llull i dels Pares Franciscans del TOR , de l’Ajuntament d’Inca i de la Regidoria de Cultura i la presència del regidor Antoni Rodríguez Mir. També donà les gràcies al Celler Can Amer , S’Àngel , Sa Vinya des Convent i al Setmanari Dijous, que sempre està aprop de les manifestacions culturals d’Inca i les dona suport.

         Un nombrós públic va escolatr al bell concert i al final li va dedicar una gran ovació. Sempre han dit que una imatge val més que mil paraules i aquí vos deixam una sèrie de fotografies del gran concert de Joahnn Vexo.

         Ara esperam que diumengue  dia 15 a les 20 hores disfruteu amb el concert de Danielle Dori, organista de la Catedral de Florència.

 

                                                                                     Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: