Voluntaris de Càritas i de l’ONG franciscana MISOL recullen fons per a diverses causes solidàries a la fira de Caimari

Enmig de l’oferta comercial de la fira de l’oli de Caimari enguany hi hem tornat a trobar un espai diferent, destinat a la solidaritat. Voluntaris de Càritas de Selva i Caimari i de la ONG franciscana MISOL han muntat una paradeta per recollir fons per als diversos projectes d’ajuda als més necessitats que estan duent a terme tant a Mallorca com als països del tercer món. A l’estant de Càritas s’hi han oferit durant tot el cap de setmana begudes calentes i menjars preparats per la gent del poble, així com productes de segona mà que també han donat selvatgins i caimariencs. Just al costat, un altre grup de voluntaris venia objectes tèxtils elaborats al Perú i Bolivia com bosses, mocadors i davantals.

Enguany el temps ha acompanyat i han estat moltes les persones del poble i també visitants d’altres municipis i fins i tot turistes que s’han acostat a aquests estants per interessar-se per aquests projectes solidaris i fer la seva aportació. Els doblers que s’han recollit, un total de 1.058 euros, es destinaran a Càritas Mallorca, als damnificats per les inundacions de Trujillo, al Perú, i al projecte del col·legi Toni Real Vicens, també del Perú. Els responsables de Càritas de Selva i Caimari i de l’ONG MISOL volen agrair la generositat de totes les persones que hi han col·laborat, ja sigui comprant algun dels productes, donant menjar i objectes per a la venda o bé dedicant el seu temps per a muntar les paradetes i atendre el públic. Amb l’ajut de tots un any més ha estat possible aquest gest de proximitat i afecte amb els més necessitats del nostre món enmig d’una fira.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: