Els nins i nines de segon de catequesi reben el sagrament del perdó

A través d,una gincama de dotze proves uná centenar d,infants de la nostra Unitat de Pastoral s,han acostat per primera vegada al sagrament de la reconciliació en la jornada de la misericòrdia que es va celebrar dissabte passat a Selva.

Dividits en petits grups els nins I nines han superat 12 etapes que s,han preparat als voltants de la plaça. En cadascuna d,elles els catequistes I monitors de l,esplai de Lloseta I de l,Aventura han llegit un petit fragment de l,Evangeli en el qual Jesus mostra la misericòrdia del Pare, com el diàleg amb el bon lladre o la parabola del Fill pròdig. I just després els infants han participat d,un joc vinculat al texte que acabaven d,escoltar. En l,onzena etapa han vist un video en el qual infants de la seva edat els parlaven de com era el sagrament del perdó I han fet el seu primer examen de consciència. I finalment a la dotzena etapa, situada a l,interior de l,esglesia, ha estat la seva primera confessió.

Aixi els infants han pogut acostar-se a aquest sagrament de forma natural I integrada dins el seu camí de la fe I d,experiència de la misericòrdia de Déu. La trobada finalitzà amb un dinar de pa I taleca al Parc de Selva. I tots els nins reberen un gelat de regal per celebrar l,alegria d,haver rebut per primera vegada aquest sagrament.


Una resposta a «Els nins i nines de segon de catequesi reben el sagrament del perdó»

  1. Avatar de Sor Ma. Antonia Roman

    M,ha agradat molt. Vos mereixeu un 10.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: