L’Esplai de Lloseta representa “La història mai contada del Petit Príncep”

En el festival que es va celebrar per a recollir fons per al campament d’estiu

El Petit Príncep va arribar el passat cap de setmana a Lloseta. Va baixar de l’asteroide en què habita per visitar els diferents mons que hi ha a la terra. I va passejar pel món de la fantasia dels Minions, pel món del futbol d’Oliver i Benji, el de les coses superficials de na Babie.. i així fins a set mons diferents. Tots ells li mostraven els seus balls més espectaculars per convencer-lo de què la seva realitat era la millor. Però el Petit Príncep sempre hi trobava a dir… Cap d’aquests móns l’acabava de convencer, fins que tengué una idea innovadora i molt atrevida, ajuntar-los tots perquè els seus habitants poguessin viure plegats i aprendre a créixer i a madurar en el món de l’amistat vertadera.

Aquest ha estat l’argument, ple de contingut educatiu, del festival que va oferir el passat cap de setmana l’Esplai de Lloseta al teatre del Centre Parroquial. Aquesta activitat, en què hi varen participar infants i monitors, es realitza cada any per a recollir fons per poder pagar part de les despeses del campament d’estiu. Però al mateix temps va servir per tornar a recordar al poble de Lloseta el sentit de l’Esplai de cada dissabte. Ho deia un jove monitor en acabar la funció. L’Esplai vol seguir el model de Don Bosco, qui va crear un espai per educar als nins i joves en la fe dins el seu temps lliure. Don Bosco el va anomenar “oratori”. A Lloseta li diuen Esplai. Els jocs, tallers, cants i la pròxima acampada que ja es prepara per a l’estiu són ocasions que es presenten davant els nins i joves  del poble perquè puguin tastar aquesta amistat vertadera que només la fe pot oferir.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: