Concert dels Vermells de la Seu a Mancor de la Vall

El proper dissabte, 18 de febrer, els Vermells de la Seu cantaran a Mancor. En la mateixa celebració donarem gràcies perquè Sor Maria Rafela, fundadora de les Missioneres dels Sagrats Cors, ha estat reconeguda com a Venerable. L’escolania de la Seu animaran els cants de la missa de les 18:30 i després de la missa ens oferiran un concert. Es tracta d’un concert benèfic a favor d’un projecte solidari “Sons de barri”, que ens explicaran. No cal pagar entrada; qui vulgui pot fer un donatiu. Els vermells de la Seu ja han cantat a Inca i a Selva. No vos ho podeu perdre. Val molt la pena.

concert-mancor


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: