Nins i nines dels col.legis Beat Ramon Llull, Sant Vicenç de Paül, Beata Francinaina Cirer, Santo Tomàs d’Aquino, La Salle i Puresa de Maria s’han reunit a Santa Maria la Major, d’Inca per pregar en el dia escolar de la No violència i la Pau.

Han entrat tots junts i amb la cançó Jo vull ser, Senyor, sembrador de la vostra pau, ha començat la pregrària. Després de la lectura de l’Evangeli del manament de l’amor, hi han fet uns moments de pregrària en silenci.

Llavors, cada escola ha presentat les seves pregàries i, amb el cant Mans a les mans, tot ha quedat a punt per amollar un coet a la plaça i concloure així aquests moments dedicats a desitjar la pau en les nostres escoles, el nostre poble i el nostre món.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: