El Coro parroquial de Sant Domingo celebra un concert per a recollir fons per les obres parroquials

El Coro parroquial de Sant Domingo s’ha volgut sumar a la recollida de fons per a arreglar les campanes de la parròquia i el passat dissabte 15 de gener, després de la missa de les sis i mitja de l’horabaixa, va celebrar un petit concert per recollir donatius. El Coro va oferir un breu recital de cinc cançons conegudes d’autors internacionals i mallorquins, que varen ser molt aplaudides. Com va recordar el rector de la Unitat de Pastoral, Antoni Vadell, en un món descristianitzat com el nostre, el so de les campanes indica l’existència d’una comunitat viva que continua pregant a Déu. Per aquest motiu és tant necessari reparar les campanes de l’església de Sant Domingo. Amb gests com el d’aquest concert es mostra l’afecte de la comunitat cristiana per la parròquia i la seva implicació en aquesta obra.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: