La Unitat Pastoral de la Mare de Déu es reuneix per tercer any per cantar el Nadal

Catorze coros i grups de cantaires de l’agrupació participen en aquest gest de comunió i de fe

La Unitat Pastoral de la Mare de Déu ja ha consolidat la tradició de reunir per Nadal tots els coros i grups de cantaires de l’agrupació en un concert unitari que ha esdevingut un veritable gest de comunió i de fe.  El concert s’ha celebrat per tercer any consecutiu i aquesta vegada s’ha duit a terme a la parròquia de Sant Llorenç de Selva. Infants, joves i adults han compartit un mateix escenari per retre homenatge al nin Jesús amb les seves veus, interpretant nadales populars i de més modernes. En total hi han participat 14 grups de coros que animen habitualment les celebracions litúrgiques de les diverses parròquies de l’agrupació, de moviments i de les experiències educatives en la fe de l’Esplai i l’Aventura de Jesús. Com ja és tradició, el concert ha finalitzat amb el cant tots junts, cantaires i assistents, de la popular nadala “Adeste Fideles”. Després s’han felicitat el Nadal amb una xocolatada, que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’ajuntament de Selva. L’any que ve el concert de “Canta Nadal” de la Unitat Pastoral se celebrarà a la parròquia de Lloseta.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: