Lloseta celebra el seu tradicional Festival de Nadales per Sant Esteve

L’església parroquial de Lloseta es va omplir el passat dia de Sant Esteve amb els acords i ritmes del Nadal. Els infants del poble, de l’Esplai i la catequesi, els monitors de l’Esplai i el Coro Parroquial varen interpretar un ampli repertori de nadales, com a homenatge a l’infant Jesús, acabat de néixer. També es varen tornar a representar el Sermó de la calenda, el Cant de l’àngel i de la Sibil·la, que ja havíem pogut sentir a les Matines. En acabar el concert, el rector de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu, Antoni Vadell, va recordar la figura dels Reis Mags d’Orient, que aquests dies els infants esperen amb tanta il·lusió. Melcior, Gaspar i Baltasar –va dir el rector- s’aixecaven cada dematí i es deixaven guiar per una estrella, que els indicava el camí que havien de seguir per a trobar Jesús. I va assegurar que la proposta cristiana és semblant, compartir les recerques personals per a trobar a Jesús. En aquest treball, és necessari que existeixin “estrelles” que marquin el camí, les “estrelles” dels catequistes, monitors, i de qualsevol cristià que deixa reflectir la llum del Senyor, que guia el seu poble.  Antoni Vadell va acabar agraint la tasca de tots aquells que són “estrella”. L’acte va finalitzar amb la interpretació, tots junts, públic i cantaires, de l’Adeste fideles.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: