La comunitat cristiana de Lloseta es reuneix per celebrar les Matines

Els cristians de Lloseta s’han reunit la nit de Nadal per a tornar a celebrar, un any més, el naixement de Jesús, el Salvador, en unes Matines molt sentides, en les quals hi ha participat tota la comunitat parroquial, des dels més petits als més grans. Com és tradició, una nina del poble, enguany Inès Cerdà, ha representat a la sibil·la, qui amb el seu cant litúrgic ha anunciat el jorn del judici. El Sermó de la calenda l’ha pronunciat Tomeu Capó i el cant de l’àngel ha anat a càrrec d’Àngela Quetglas. A més, un grup d’infants han representat el betlem vivent, escenificant l’anunci de l’arcangel Gabriel a Maria del naixement del Fill de Déu, que enguany ha estat representat pel petit Pedro Bestard. Després, els pastorets han passat a adorar el nin Jesús i li han portat com a ofrenes productes llosetins, que li han entregat acompanyats d’una glosa. Tampoc no hi ha faltat el ball de l’oferta, que ha anat a càrrec de l’agrupació de l’Estel del Cocó. Tota aquesta bella representació ha servit per fer participar als més petits de la tradició cristiana, que ens diu que ara fa 2016 anys Déu es va voler fer home en la carn dèbil d’aquell infant nascut de Maria. Després, els més grans han pogut tornar a rebre en l’Eucaristia aquest Jesús que torna a fer-se present enmig de nosaltres cada vegada que els cristians ens reunim entorn a l’Altar.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: