Des de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu volem fer una proposta d’itinerari en la pregària, vinculat a la pregària del cor: Els exercicis de contemplació en la vida ordinària.

Què són:

Exercicis: és un temps dedicat més intensament a la pregària. Així com es fan “exercicis” físics per mantenir el cos, també es  fan “exercicis espirituals” per mantenir la nostra dimensió interior.

De contemplació: des de la pregària contemplativa, silenciosa. El silenci és necessari perquè ressoni dins nosaltres la Paraula de Déu. Seguirem els passos de la pregària contemplativa que proposa el P. Franz Jalics en el seu llibre “Ejercicios de Contemplación”.

En la vida ordinària: perquè es fan en el dia a dia quotidià. Està pensat per persones que no poden disposar d’uns quants dies per retirar-se (una setmana, un mes…) però que tenen inquietud per fer un itinerari de pregària des del silenci i la contemplació. Per això es proposa un compromís de dedicar, cada un a ca seva, un temps diari de pregària (mitja hora, al començament), amb unes pautes que s’anirien donant periòdicament.

 

En què consisteix la proposta:

  • El compromís personal de dedicar mitja hora diària a la pregària contemplativa
  • Seguint unes pautes que es donen, normalment, en una trobada mensual un dissabte dematí (de 10 a 13 h., aproximadament). El lloc on es faran aquestes trobades és el Santuari de Santa Llucia.
  • Amb un acompanyament personalitzat per poder anar comentant el camí de pregària.

La primera trobada de les persones interessades en fer els exercicis de contemplació en la vida ordinària es el dissabte 12 de novembre, de les 10 a las 13 h.

(Per més informació: vicencmiro@gmail.com)bizantino_cristo_como_salvador_andrei_rublev_postal-r6bf5f144b31b4cb39a8f6d441b60e841_vg8ny_8byvr_1024


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: