En els dies 11 i 12 d’octubre, aprofitant la festa de la Mare de Déu del Pilar, un grup de joves de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu  van fer unes convivències sota el lema: ITV dels pilars: Inspecció Tendra de la Vida; per tal de reflexionar sobre els pilars que sustenten el seu moment vital, sobre allò que els mou i en quin punt es troba la fe dins les seves vides.

Va ser molt interessant i enriquidor veure com evoluciona la nostra fe a través de les circumstàncies que emmarquen la nostra vida i veure que tot i que nosaltres i la nostra relació amb Déu pot canviar, Ell sempre hi és. Només ens cal aturar, i sentir-lo a través de la pregària, de la reflexió i del silenci.

Alhora que l’experiència compartida fa que ens sigui més senzill el dia a dia com a cristians. Els joves que hi participaren es mostraren satisfets amb aquesta jornada i s’han proposat repetir-la un parell de pics a l’any.

DSC05742.JPG


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: