En aquest mes de setembre, el restaurant de Santa Magdalena ha passat a ser gestionat per l’organització Mater Misericordiae, que és una entitat de les germanes Franciscanes, filles de la misericòrdia, que atén els nins discapacitats. Per ara, el restaurant està obert del divendres migdia al diumenge migdia i ofereix un bufet. A partir de novembre estarà obert tots els matins (manco el dilluns), oferint un bufet de pa amb oli, de les 10:00 a les 13:00. A partir d’ara, el restaurant té un caràcter social interessant.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: