Els diferents coros de la Unitat de Pastoral s’uneixen per “Cantar el Nadal” a la parròquia de Lloseta

És el quart any consecutiu que es duu a terme aquesta iniciativa com a gest de comunió de totes les parròquies i d’expressió de la fe

Ja fa quatre anys que la Unitat Pastoral de la Mare de Déu “Canta el Nadal”.  I enguany ha tocat a Lloseta. Els coros i grups de cantaires que participen de les celebracions litúrgiques a les diverses parròquies de l’agrupació s’han ajuntat a l’Església de la Nativitat de Lloseta per celebrar el tradicional concert de nadales. En total hi han participat dotze grups diferents, que han interpretat nadales de tot tipus, algunes de més populars, altres més solemnes i fins i tot una en romanès. Tots ells, però, ho han fet amb el mateix objectiu, expressar la bellesa de la fe a través de les seves veus i celebrar el Nadal amb els germans de les altres parròquies de l’agrupació. El concert, per tant, no té un to competitiu sinó que vol ser un gest d’unitat. Així ho va expressar el rector de l’agrupació, Carles Seguí, qui va convidar a seguir les paraules de Jesús: “Tothom coneixerà si sou deixebles meus per l’amor que us tengueu els uns als altres”.

Amb aquest ànim al cor, dos joves llosetins, Tomeu Servera i Aida Reus, varen anar presentant els diversos grups que varen pujar a l’escenari per anar oferint el seu repertori davant un públic entregat. Fins i tot l’equip de preveres i diaques de l’Agrupació de parròquies varen voler expressar l’alegria del Nadal amb les seves veus i també cantaren una nadala rociera. Els assistents, que omplien l’església parroquial, també contribuïren a la bellesa d’aquest gest aportant com a entrada un aliment per al rebost de Càritas. Va ser una expressió més de gratitud cap a aquest Déu fet home que ha vengut a salvar-nos, que es va fer visible a través de la comunió amb els més necessitats. El concert va finalitzar amb la interpretació, tots junts i aixecats drets, de l’Adeste Fideles. Després, cantaires i públic, compartiren una xocolatada amb ensaïmada al Centre Parroquial, que prepararen l’ajuntament de Lloseta i un grup de voluntàries. L’any que ve ja serà la cinquena edició de “Canta el Nadal”. I es va anunciar que el concert del 2018 es celebrarà a l’església de Sant Domingo d’Inca.

 

Los campanilleros

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.